Zbeletron: Lezbijsko proljeće - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Zbeletron: Lezbijsko proljeće
Datum 30. 4. 2022
POČETAK 20:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Čini se da su konačno prošle ključne dvije godine i da se, koliko toliko, polako vraćamo "normalnim" životima. Normalni životi uključuju redovite Zbeletron partije, pa smo si dale za zadatak u idućem periodu pokušati nadoknaditi štetu koja je nanijeta našim društvenim, seksualnim i emotivnim životima. 

Sjećate li se svojih pijanih plesnih pokreta? Znate li kako prići djevojci koja vam se sviđa? Kako u jednoj ruci ponijeti 12 piva od šanka do stola? Kad ste uopće zadnji put pokušale piškiti u pisoar? Sve ove vještine i dalje leže u nama i vrijeme je da ih malo izbrusimo! 

Svi znamo da jedna lezba ne čini proljeće, pa vas pozivamo da nam se pridružite na prvom ovogodišnjem Zbeletronovom eventu koji će se održati u klubu Dva Osam, u subotu, 30. travnja od 21 sat. 

Glazbeni program ove večeri prepustile smo najpoznatijoj zbeletronovoj lezbi, nježnom pupoljku svibanjskom, Darku. Darko, aka DJ Donnie, prava je endemska vrsta lezbijskog svijeta, a kao Zbeletronka nam je nebrojeno puta slagao vizuale za partije, fotografirao evente, radio VJ-ing i pomagao u produkciji partija. Svestran kakav je, dvije pandemijske godine posvetio je miksanju i slaganju muzike, a svoje setove do sada je imao prilike predstaviti na partijima na Braču, kao i na splitskom Zvjerinjaku u organizaciji Queeranarchinve kolektiva iz Splita. Za Lezbijsko proljeće pripremio je set koji uključuje organic house, dark disco, house i techno blok, kroz koji će nas provoditi osluškujući čagicu i vibracije s plesnog podija. 

Ulaz je 40 kn u pretprodaji i 50 kn na dan partija. 

Vežite se, lezbijsko proljeće poljeće!

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER