Pozitivan ritam RS & Podcast w/ Ilko Čulić & Goran Pirš - Piro (Radio808) - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Pozitivan ritam RS & Podcast w/ Ilko Čulić & Goran Pirš - Piro (Radio808)
Datum 1. 2. 2022
POČETAK 20:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Radio808 je prvi digitalni radio u Hrvatskoj, nedavno i s FM frekvencijom na području centra Zagreba, a njegov danas najprepoznatljiviji voditeljski dvojac čine Ilko Čulić i Goran Pirš - Piro. Uz priču o nastanku, te detaljima i trenutnoj situaciji na Radiju808, pričat ćemo i o njihovom dugogodišnjem angažmanu na radijskom programu, te kako gledaju na poziciju digitalnog vs FM radija u današnjim vremenima, kao i položaju medija u zemlji općenito.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Pozitivan ritam je još uvijek friška radio emisija i video podcast, pokrenuta za vrijeme lanjskog lockdowna iz Pločnika. Zadržava se termin utorkom, od 20 do 22h u programu Radija808, i uz video podcast od 21 do 22h, emitiran na YouTube kanalu i FB stranici PDV-a, te na Facebook stranicama DVA OSAM, Pozitivnog ritma, Pločnika i Radija 808.

Koncept emisije sadržan je u samom njezinom nazivu, fura se - Pozitivan ritam, a teme su priče iz života i šire, u društvu cijenjenih gostiju, mahom javno prepoznatljivih osoba iz šireg kulturnog konteksta, prijatelja, suradnika, kolega, itd.

Pretpostavljajući da nisu potrebne nove doze frustracija, u ova ‘hrđava vremena’ bit ćemo rasterećeni od tmurnih društveno-političkih tema svakodnevice koliko je moguće, a njegovat ćemo one koje nam u zadnje vrijeme najviše nedostaju, tj. priče iz klubova, izlazaka, priče sa šanka, iz backstagea, ispred wc-a,… Naravno, sve skupa začinjeno gomilom dobre mjuze koju inače nećete tako lako čuti na valovima domaćih radio postaja.

Urednici i voditelji emisije su Tomislav Šunjić i Vedran Meniga, dugogodišnji prijatelji i scenski entuzijasti.

Ulaz slobodan.

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER