BSMNT w/ Iggy Dope - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
BSMNT w/ Iggy Dope
Datum 19. 2. 2022
POČETAK 19:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Nakon dvogodišnje hibernacije, zagrebačka klupska večer bsmnt nam se vraća u pogon, s all nighter-om svog rezidenta Iggy Dope-a.

Bsmnt ekips je do sada u svojih 10 g djelovanja ostavila dubok trag na sceni. Ugostili su i predstavli mnoga svjetska i regionalna imena poput Dj Stingray, Intergalactic Garry, Kassem Mosse, Funkineven, Sharif Laffrey, Greg Beato, Mother,  33.10.3402...

Rezident večeri Iggy Dope je sound artist iza kojeg je oko 15-ak godina iskustva aktivnog sudjelovanja na underground sceni u hr, a tako i izvan nje, kao dj, producent, promotor, radio host, a uskoro i label menager. Glazba koju je do sada izdavao kroz svoj notorni alias FTP UP moze se naci u katalozima labela poput 777 Recordings, Posse Up!, UN.T.O, Urrwax , a trake mu se mogu cuti u mixevima Partyboy 69, Dj Mell G, Truncate, Peggy Gou, Honey Soundsystem... Uz Iggy-a se veze jos nekih par aliasa i projekata koje koristi za ambientalni i experimentalni sound output.

Kao dj Iggy je poznat po svom dugogodišnjem genre free pristupu u selekciji koji će zasigurno doći ful do izražaja u njegovom 5h setu u dva osam, see ya!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Ulaz je moguć samo uz predočenje COVID19 propusnice. Broj ulaznica ograničen je poradi kapaciteta, zainteresiranima predlažemo da ih osiguraju u pretprodaji.

Cijena ulaznice: 40 kn u pretprodaji, 50 kn na ulazu u klub.

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER