HAAD by MMVV - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
HAAD by MMVV
Datum 4. 2. 2022
POČETAK 19:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

HAAD je novi klupski program orijentiran na techno glazbu, a osmišljen je posebno za klub DVA OSAM. Fokus večeri stavljen je na intimu plesnog podija dok je sve drugo gurnuto u drugi plan. Iako stilski neograničen, HAAD ima za cilj promociju modernog techno zvuka i umjetnika iz podzemlja.

Program potpisuje dvojac MMVV: vizualna umjetnica Magna Mater i DJ Val Vashar.

- - - - - - - - - -

Volster (Secession, TRAUM, Out of Place) Osijek

Gost večeri je Volster, producent, DJ, organizator i vlasnik dviju izdavačkih kuća, Secesson i Out of Place. Tijekom proteklih nekoliko godina, ovaj multitalentiran i samozatajni umjetnik postao je jedna od najzapaženijih novih figura hrvatske elektroničke scene.

Volster je nastupao diljem Europe, a kao potvrda kvalitete i truda bio je nastup u zloglasnom klubu Berghain. Iako je zbog pandemije prisilno prizmeljen, Volster neumorno radi, producira, izdaje glazbu i snima setove koji se redovito objavljuju na eminentnim techno platformama. Zato ga danas bez imalo zadrške možemo svrstati među naša najbolja techno imena.

Još nam se jedna, naizgled nebitna stvar sviđa kod Volstera, a to je njegova privrženost rodnom Osijeku. Kroz svoj rad i djelovanje, spomenimo samo TRAUM večeri, on gradu na Dravi vraća kozmopolitski duh, a domaćoj publici predstavlja novi stil techno i klupskog života karakterističan za većinu Europe. Upravo taj slavonski blues daje našem legi poseban i originalan šarm.

https://soundcloud.com/volster
https://www.facebook.com/volstermusic

- - - - - - - - - -

Val Vashar (HAAD)

Val Vashar je strastveni ljubitelj glazbe i DJ, aktivan na elektroničkoj sceni preko dvadeset godina. Iako se njegov pseudonim uglavnom veže uz psytrance, njegov je glazbeni potpis uvijek bio tehnoidan i minimalistički. Rezident večeri i polovica MMVV kolektiva zadužena za glazbeni program.

https://soundcloud.com/val_vashar
https://www.facebook.com/val.vashar

- - - - - - - - - -

Magna Mater (HAAD)

MM polovica kreativnog dvojca MMVV je Magna Mater. Jedna od ličnosti umjetnice koja djeluje pod ovim pseudonimom posljednjih 12 godina kao ulična umjetnica, grafička dizajnerica, slikarica i ilustratorica. Strastvena obožavateljica underground elektroničke glazbe, prvenstveno trance-a, zatim techna i electra, koja nakon više od 15 godina plesa u prvim redovima, ovog puta pleše s druge strane i zadužena je za vizualni identitet HAAD večeri.

- - - - - - - - - -

HAAD: Est. Dva Nula Dva Dva / Best before: Dva Nula Dva Osam

https://www.facebook.com/haadbymmvv
https://www.instagram.com/haadbymmvv

- - - - - - - - - -

Ulaz je moguć samo uz predočenje COVID19 propusnice. Broj ulaznica ograničen je poradi kapaciteta, zainteresiranima predlažemo da ih osiguraju u pretprodaji.

Cijena ulaznice: 30 kn u pretprodaji, 40 kn na ulazu u klub.

 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER