Rammstein Tour 2024. Warm-Up Party - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Rammstein Tour 2024. Warm-Up Party
Datum 4. 5. 2024
POČETAK 23:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Rammstein Tour 2024. Warm-Up Party 4. 5. u DVA OSAM! 

Službeni hrvatski Rammsteinov klub fanova RAMMSTEIN LIFAD CROATIA vas, uz podršku samog Rammsteina, poziva na veliki warm-up party povodom nadolazeće Rammsteinove Europe Stadium Tour 2024, koji će se održati u zagrebačkom klubu DVA OSAM u subotu, 4. 5. 2024. s početkom u 23:00

Nakon prepunog DVA OSAM kluba na Rammsteinovom rođendanskom partyju kojeg smo za vas priredili sredinom siječnja, ovaj se put pripremamo i zagrijavamo za novu Rammsteinovu turneju koja kreće s koncertom u Pragu, 11. 5. 2024., odnosno tjedan dana nakon našeg partyja. Tijekom turneje bend će obići i naše susjede u Beogradu, obližnji austrijski Klagenfurt, te mnoštvo drugih europskih gradova! 

Ako ste prisustvovali našem prošlom partyju, onda zasigurno znate da ovo nije tek jedna Rammstein slušaona. Naša je vizija da vam, ne samo glazbom, već i svjetlosnim, raznim scenskim efektima i performansima što je više moguće približimo doživljaj Rammstein koncerta. Stoga, ako ste fan Rammsteina - znate gdje vam je mjesto 4. 5.

Legendarne hitove njemačkog industrial giganta iz Berlina puštat će DJ LIFAD - Denis Nikolić, promotor Rammsteina za Hrvatsku. 

Ne propustite najbolji industrial party u gradu! 

Official support: 

www.rammstein.com
www.shop.rammstein.de

Rammstein LIFADCroatia službeni je hrvatski klub fanova Rammsteina koji okuplja fanove benda iz Hrvatske i regije, tj. našeg govornog područja. Na našim kanalima svakodnevno saznajte sve najnovije i najdetaljnije vijesti u svezi benda. Naš cilj je prvenstveno druženje, razmjena mišljenja i okupljanje što je više moguće hrvatskih i fanova iz regije, a kako bi vas pravovremeno obavijestili i o svim događajima koje organiziravamo ili promoviramo, kao što su: Rammstein partyji, nastupi našeg Kein Engel - Rammstein Tribute Banda, organizirana putovanja na koncerte i ostalo. 

Za sve o Rammsteinu, Tillu Lindemannu & Emigrateu zapratite kanale službenog Rammstein fan cluba u Hrvatskoj i svakodnevno budite u toku sa svim aktualnostima u svezi Rammsteina! 

Rammstein Croatia Facebook stranica
Rammstein Croatia Facebook grupa
Rammstein Croatia Instagram
Rammstein Croatia Youtube kanal
LIFAD Croatia Facebook stranica
Kein Engel Facebook stranica
Kein Engel » Rammstein Tribute Instagram profil
Kein Engel » Rammstein Tribute Youtube kanal
Kein Engel » Rammstein Tribute web stranica

Ein Weg, ein Ziel, ein Motiv! RAMMSTEIN! 

• • • • • 

Cijena ulaznice: 

  • 6,00 € early bird do 15. 4.
  • 8,00 € u pretprodaji od 16. 4.
  • 10,00 € na ulazu klub
  • 5,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER