DROP "Ladies Takeover" w/ 711, Anavi, Ela, niniva, Sora - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
DROP "Ladies Takeover" w/ 711, Anavi, Ela, niniva, Sora
Datum 6. 10. 2023
POČETAK 23:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Line-up: 

711 
Anavi 
Ela 
niniva 
Sora 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 

- 6,00 € u pretprodaji 
- 9,00 € na ulazu u klub 
- 6,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

▬ ▬ ▬ 

Nakon ljetne avanture po festivalima diljem Lijepe Naše, vraćamo se u Zagreb puni nezaboravnih dojmova i pozitivnih vibracija. Sad je došlo vrijeme da tu energiju prenesemo dalje, a koji je bolji način za započeti sezonu nego jednim Ladies Takeover partyjem. Ovog puta ćemo u potpunosti prepustiti scenu ženama, a u glavnim ulogama pojavit će se 711, Anavi, niniva, Sora, i naravno naša Ela. Većinu ovih divnih dama ste imali priliku čuti na nedavno održanom D'n'B Unitedu gdje su oduševile sve prisutne, pa tako i nas. Stoga ne sumnjamo da će nas i ovog puta "izuti iz cipela". 

711 se još u srednjoškolskim danima upoznala s DJ-ingom, a njen ozbiljniji rad započinje u klubu Kocka, gdje kao dio kolektiva Prednjačenje aktivno djeluje više od godinu dana. Kolektiv kroz svoj rad nastoji predstaviti underground kulturu elektronske glazbe spajanjem različitih zvukova i žanrova. Na svom glazbenom putovanju, 711 se zaljubila u bass i izbrejkane ritmove koje će predstaviti selekcijom mračnih, ali ujedno i plesnih zvukova. 

Anavi je mlada šibenska DJ-ica koja od malih nogu voli istraživati različite glazbene žanrove. Krajem osnovne škole se upoznaje s elektroničkom glazbom, pa preko techna, minimala i house-a dolazi do svijeta izlomljenih beatova. Posljednjih par godina se najviše zaljubila u mračniji eksperimentalni bass zvuk s naglaskom na breakbeat, latino bass, footwork, jungle, jersey i juke. Prvi susret s DJ-ingom ostvaruje 2021. godine, a u posljednjih godinu dana bilježi prve nastupe u zagrebačkom Mastersu i kultnom Membrain Festivalu. 

Privatno Anđela, a poslovno Ela, DJ-ica je iz Zagreba. Drum and bass sluša od 2005. godine, a DJ-anja se ozbiljno uhvatila prošle godine. Prva ljubav joj je bio liquid funk, ali voli drum and bass u cijelosti bez obzira na tempo. Do sada je nastupala u Zagrebu, Bjelovaru i Virovitici unutar Stereotip klupskog programa na valovima ICV radija. U studenom 2022. postaje resident DJ-ica na DROP eventima. 

niniva dolazi iz Zagreba, a od svojih početaka na sceni preferira vožnju po žanrovima koja je eklektična i koja ne diskriminira, nošena ljubavlju prema mračnom i egzotičnom zvuku. niniva voli razne oblike elektronske glazbe, poglavito drum'n'bass, breakbeat, dub, dubstep i psytrance, no mjesta uvijek pronađe i za druge forme od 120 do 150 BPMa. Kada ne DJa, niniva je radijska voditeljica i urednica glazbenih, kulturnih i drugih emisija od kojih se najviše ističe njezina autorska glazbena emisija - Dodona Sessions. 

Sora je fotografkinja, model i drum'n'bass DJica rodom iz New York Cityja, ali već neko vrijeme živi u Zagrebu. Najviše voli mixati eksplozivne neurofunk trake s mračnim atmosferskim rollerima. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER