Dark Stuff Party! w/ E-Base - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Dark Stuff Party! w/ E-Base
Datum 15. 9. 2023
POČETAK 22:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

× Piće dobrodošlice 
× Masni audio sustav 
× Dark Stuff Stejđ! 
× Start: 22:00 
× End: 4:00

Dragi ljubitelji mraka i elektronske glazbe, pozivamo vas na "Dark Stuff Party!", koji će se održati 15. 9. u klubu DVA OSAM. Ovo je premijera ovog događanja i baš zato nas veseli to što se održava u klubu DVA OSAM, poznatom po svojoj mračnoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ovaj klub je namijenjen baš za nas! 

Naš headliner DJ je E-Base, koji će vas provesti kroz mračne ritmove i energične melodije, dok će Stanac i Dark Stuff Bokee biti podrška. Uživat ćete u pravoj techno atmosferi gdje plesu nema kraja! Techno is the answer! 

Dark Stuff Party!, za sve ljubiteljice rejv mode promovira brand Chocker Room ručno izrađenih modnih dodataka, inspiriranih elektroničkom glazbom. Svaka ogrlica je pažljivo izrađena od kvalitetnih materijala, izdržljivih i udobnim za nošenje, a TECHNO, RAVE i  BPM su samo od nekih natpisa na ovim ogrlicama sa kojima možete izraziti svoju strast, ljubav i stav! 

Chocker Room pod vodstvom Nikoline Štefanac, velike ljubiteljice techno scene, mogli ste pronači na festivalima: Sonus Festival, Dimensions Festival, Outlook festival, te drugima. Isto tako primjećen od svjetski poznatih imena kao što su Sam Paganini, Richie Hawtin, Paula Cazaneve samo su neka od njih. Ovaj put nećete pronači štand u sklopu partija, no svakako posjetite PDV Records x Merchandise i pronađite svoj modni dodatak inspiriran elektroničkom glazbom! 

Zaplešite sa stilom i pokažite svoju predanost uz Chocker Room!

Vidimo se 15. 9. u klubu DVA OSAM!

▬ ▬ ▬

Cijena ulaznice:  

- 5,50 € u pretprodaji 
- 7,00 na ulazu u klub 
- 4,00 za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER