Outlook Origins Launch Party - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Outlook Origins Launch Party
Datum 10. 6. 2023
POČETAK 23:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Line-up: 
Minimalist 
DMT 
Sapleo 
Ela 
Fris 

Host MC: White Cat (Njemačka) 

▬ ▬ ▬  

U iščekivanju Outlook Origins-a koji se ovog ljeta odvija u Tisnom, odlučili smo vam pripremiti launch party u zagrebačkom klubu Dva Osam. Za ovu prigodu možete uživati u nastupima naših domaćih dubstep i drum'n'bass junaka kao što su nagrađeni osječki DJ i producent Minimalist, njemački reggae i dancehall pjevač White Cat, zagrebački starosjedioci DMT i Sapleo, te mladi uzdanici Ela i Fris. Dođite zaplesati s nama i osjetite dašak vibracija Outlook Originsa u samom centru metropole. Više o samim izvođačima kao i o Outlook Origins festivalu možete pročitati u nastavku.

▬ ▬ ▬  

Minimalist 

Sandro Pataki, poznatiji kao Minimalist, je drum'n'bass producent i DJ iz Osijeka. Svoju karijeru započeo je 2018. godine, a u međuvremenu je skupio preko 50 nastupa diljem Hrvatske i regije. Za svoje energične nastupe, 2019. godine bio je i nagrađen Ambassador nagradom za najboljeg Bass DJ-a u Hrvatskoj. U posljednjih 5 godina, izbacio je brojna izdanja za međunarodne izdavačke kuće kao što su Deeper DNB, DnB Database, Intoxicated Thoughts i Bannana Bass Music. Sredinom 2019. godine je pokrenuo udrugu "Koturaljke", kojem je cilj promovirati mlade i manje poznate domaće i strane drum'n'bass talente.

▬ ▬ ▬  

White Cat 

White Cat je rođen i odrastao u Njemačkoj, ali je "naše gore list". Utemeljitelj je Uppacut Soundsystema, a svoje MC vještine brusio je u Trenchtownu, kvartu u Kingstonu. Često posječuje Jamajku, a jednako toliko voli provoditi vrijeme u našim krajevima gdje trenutno i živi.

▬ ▬ ▬  

DMT

DMT je zagrebački DJ i osnivač DROP kolektiva te organizator prvog D'n'B United-a. Prisutan je na sceni više od dva desetljeća, a krenuo je kao radijski urednik i voditelj hip-hop emisije Ruff Beats Rap Show davne 1999. godine. Prvi party organizirao je prije točno 20 godina, a u posljednja dva desetljeća sudjelovao je u organizaciji mnogih partya i festivala. Neki od njih su Chew the Fat! Croatia i Tuborg Open Fair na kojima su ugostili drum'n'bass velikane kao što su Goldie, Sigma, Friction, TC, DC Breaks i mnoge druge. Nakon nekoliko godina izbivanja sa scene, DMT je početkom 2022. pokrenuo novi program naziva DROP kojem je cilj promocija raznih žanrova bass glazbe (drum'n'bass, dubstep & grime). U 2023. godini se upustio u organizaciju D'n'B United-a, najvećeg okupljanja domaće drum'n'bass scene u povijesti.

▬ ▬ ▬ 

Sapleo 

Sapleo je zagrebački producent i DJ, član Volumen kolektiva, koji je prepoznatljiv po svojoj deep dubstep selekciji i produkciji. Također se može pohvalit s nekoliko izdanja za vrlo respektabilne labelove, te nastupima uz velike dubstep face kao što su Joe Nice, V.I.V.E.K., DJ Madd i mnogi drugi.

▬ ▬ ▬  

Ela 

Privatno Anđela, a poslovno Ela, DJ-ica je iz Zagreba. Drum and bass sluša od 2005. godine, a DJ-anja se ozbiljno uhvatila prošle godine. Prva ljubav joj je bio liquid funk, ali voli drum and bass u cijelosti bez obzira na tempo. Do sada je nastupala u Zagrebu, Bjelovaru i Virovitici unutar Stereotip klupskog programa na valovima ICV radija. U studenom 2022. postaje resident DJ-ica na DROP eventima.

▬ ▬ ▬  

Fris 

Fris je DJ sa zagrebačkom adresom koji je na sceni aktivan posljednjih 6 godina, ali je tek u proteklih godinu dana zapravo stisnuo gas te pokrenuo dosta velike suradnje i samostalne projekte sa širokim spektrom glazbene selekcije. Svoju karijeru za pultom započeo je na Bass Experience programu krajem 2017. godine, a nedugo nakon toga se prebacio u Trap/Drill vode u kojima je do današnjeg dana jako aktivan kao osnivač i organizator Hype Division programa. Kad je drum'n'bass u pitanju, najviše voli puštati mračnije rollere i neuro trake. Početkom 2023. se priključio DROP kolektivu.

▬ ▬ ▬  

Cijena ulaznice: 

- 5,00 € u pretprodaji 
- 8,00 € na ulazu u klub 
- 5,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER