Opasan koncert w/ Sworn to Death, Vulom, Sick of You - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Opasan koncert w/ Sworn to Death, Vulom, Sick of You
Datum 18. 5. 2023
POČETAK 20:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

OTKAZANO ZBOG BOLESTI ČLANOVA BENDA! 

Opasan koncert 

Sworn to Death 
Vulom 
Sick of You 

▬ ▬ ▬ 

Tvrdi riffovi, nekonvencionalni beatovi, brdo basa i all-over-the-place vokali čine Sworn to Death, mladi zagrebački groove metal bend. Posuđuju inspiraciju od svih podžanrova metala, ali iznad svega bitno je da se kima glavama zbog čega se deklariraju groove metalom. U svoj sound infuzirali su zagrebački mentalitet, stand up komediju, miris cigareta i flegmatičan pogled na svijet sa čvrstim stavom! 

▬ ▬ ▬ 

Vulom je auditorna reprezentacija nepodnošljive težine življenja, kolektiv koji vrvi idejama spajanja melodičnih fraza i destruktivnog teškog zvuka s depresivnim i emotivnim zvučnim kulisama. Inspirirani doom metal divovima kao što su Saturnus, October Tide, Dawn of Solace, Hamferð, Paradise Lost, Swallow the Sun itd., pokušavamo pronaći jedinstvenu ekspresiju naših pogleda na svijet i emocije.

 

▬ ▬ ▬ 

Sick of You je peteročlani bend sa sjedištem u Zagrebu, nastao sredinom 2022. godine. Čine ga Petra (vokal), Mariana (gitara, vokal, perkusije), Maja (bass, vokal), Mario (gitara, producent) i Dejo (bubnjevi). Eksperimentiraju sa zvukom i žanrovima pa tako kombiniraju punk, nu-metal, post-grunge, ali i elektroniku. Dosad su izdali tri singla: "She", "War is never the answer" i "Zmaj" koji se mogu poslušati na youtubeu. Svu produkciju rade sami pa uz sve žanrove možemo dodati i da su DIY bend. Ukoliko ih želite pronaći na instagramu oni su @sickofyou_band ili Sick Of You na Facebooku. 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 

- 5,50 € u pretprodaji 
- 7,00 € na ulazu u klub 
- 4,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER