Healing Sounds w/ Petar Dundov, Ilija Rudman - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Healing Sounds w/ Petar Dundov, Ilija Rudman
Datum 22. 1. 2022
POČETAK 19:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

U drugom izdanju Healing Sounds partya, dolaze nam dvije legende elektroničke scene, Petar Dundov i Ilija Rudman, ujedno među najprepoznatljivijim domaćim predstavnicima u svijetu, iza kojih su godine rada, nastupa, kao i izdanja, a konstantno ih krasi prisutnost na sceni, i kreativnost djelovanja u kontinutetu.

"Morning Glory", prvi najavni singl kompilacijskog albuma "Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project" je ujedno i njihova prva zajednička stvar, napravljena u ovu svrhu.

U prvom dijelu večeri Ilija će prezentirati svoj house/nu-disco sound, dok Petar nastavlja sa svojim prepoznatljivim techno zvukom.

Domaća elektronička scene okupila se u inicijativi prikupljanja pomoći žrtvama potresa koji pogađaju našu zemlju u posljednjih godinu dana. Na inicijativu Nenada Barića i Jana Kinčla kao pokretača inicijative, domaći producenti okupili su se, priloživši svoje radove okupljene na kompilaciji prigodnog naziva: Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project.

Kompilacije je u digitalnom obliku objavljena na prvu godišnjicu zagrebačkog potresa, nedugo zatim uslijedio je i prvi dio vinilnog izdanja, a tokom 2022. očekuje se i drugi.

Više informacija o ovom ostvarenju pronađi na stranicama izdavača (PDV) --> https://www.pdv.com.hr/hr/store/va-healing-sounds-croatia-earthquakes-relief-project-pt-1-lp

Ulaz je moguć samo uz predočenje COVID19 propusnice. Broj ulaznica ograničen je poradi kapaciteta, zainteresiranima predlažemo da ih osiguraju u pretprodaji.

Cijena ulaznice: 50 kn u pretprodaji, 60 kn na ulazu u klub.

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER