Zbeletron: Lezbijsko uskrsnuće - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Zbeletron: Lezbijsko uskrsnuće
Datum 22. 4. 2023
POČETAK 22:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Možda jesmo, a možda nismo u ChatGPT ukucale pitanje: “Možeš li mi napisati najavu za lezbijski party koji se zove zbeletron: lezbijsko uskrsnuće? Party se održava 22.4.2023. u klubu Dva Osam. Najava treba biti urnebesna i smiješna. Koristi humor koji se referira na lezbe i na lezbijsku pop kulturu. Spomeni križ u smiješnom kontekstu. Nemoj spominjati jaja.” 

Možda jesmo, a možda nismo napisale ovaj tekst uz pomoć AI-ja. Zaključite same! 

Dobrodošle dame, dame, dame i drame na Zbeletronovo Lezbijsko Uskrsnuće! Pripremite se za uskrsnuće vašeg duha, tijela i, naravno, ljubavi prema drugim, ponekad i tuđim ženama. Ovaj party je napravljen za sve lezbijke i one koje se tako oblače, a koje se žele osjećati kao da su uskrsnule iz pepela. Stoga, ako vam je na to do listi točka "znati kakav je osjećaj uskrnusti iz pepela" - nema na čemu. 

Ovaj party ima sve što vam treba - glazbu od koje ćete se znojiti, plesni podij na kojem ćete se znojiti i užasno zgodnih queer ljudi pred kojima ćete se znojiti. Sve to u duhu lezbijskog uskrsnuća! Ako ste ikad poželjele baciti se u zagrljaj drugoj ženi dok se na pozadini vrti Fatboy Slim - "Praise You" a u ruci držite čokoladno jaje, imate čudne želje, ali onda je ovo pravo mjesto za vas. Mi ćemo za svaki slučaj osigurati čokoladno jaje i užicati "Praise You" od DJica i držati fige da se nitko ne posklizne o znoj dok će se bacati u zagrljaj. 

Obucite svoju najbolju uskrsnu košaricu, stavite zečje uši na glavu i pridružite nam se u subotu, 22.4.2023. u klubu Dva Osam. Svi znamo da su križevi jako popularni u uskrsnoj dekoraciji, ali ovaj put ga upotrijebite na malo drugačiji način. Pritom ne mislimo naopako. I ne, neće biti križnog puta do doma, nazovite si taxi. 

A što se tiče glazbe, imamo tri vruće DJ-ice koje će vaše tijelo dovesti do usijanja. Od popa do R&B-a, ove dame će vas držati na plesnom podiju cijelu noć. 

Zbeletron je party koji obećava da će biti spektakularan, pa ne propustite ovu priliku da se zabavite i upoznate nove prijatelje iz LGBTQ+ zajednice. Vidimo se na plesnom podiju! 

Korizma je gotova, lezbijsko uskrsnuće tek dolazi! 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 

- 5,00 € u pretprodaji 
- 7,00 € na ulazu u klub 
- 4,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER