LoM - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
LoM
Datum 10. 3. 2023
POČETAK 21:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

LoM (Koprivnica) 

After Party by BkaoBorna (PenthouseDnB), Fris (Hype Division)

▬ ▬ ▬ 

Koprivnica ima novu glazbenu uzdanicu koja se odaziva na LoM i neobičan je spoj različitih žanrova. LoM je tročlani sastav iz Koprivnice osnovan 2020. godine. Kombinacijom raznih žanrova - rocka, elektronike, drum and bassa i etna - stvaraju svoj specifični glazbeni izričaj. Sa svega nekoliko nastupa iza sebe fokus stavljaju na stvaranje svog prvog albuma pod nazivom "Prilike" koji sadrži 11 pjesama, a od kojih su pjesme "Svemir" i "Kosa" predstavljene publici u obliku spota. 

Mix i master gotovo cijelog albuma "Prilike" djelo je Filipa Motovunskog (FM Mastering), osim za pjesme "Svemir" i "Kosa" gdje je u potpisu Leonard Klaić

Autor omota albuma je sam član LoMa, Koprivničanac Aleksandar Rapaić. Uz Aleksandra, koji je ujedno basist i glazbeni motor benda, tu je i pjevačica Dragana Pandža te Leo Benkek na gitari. 

"Prilike" je album na kojem LoM radi već duže vrijeme i od početka do kraja, u svih 11 pjesama stopio se odraz raznih ljudskih stanja i emocija u kojima se mnogi itekako mogu pronaći. 

Ne propustite preslušati "Prilike" i tako otvorite mogućnost novim perspektivama. 

LoM na društvenim mrežama: 
--> www.facebook.com/LoM.koprivnica 
--> www.instagram.com/lom.kc 

Album "Prilike" na streaming servisima: 
--> https://distrokid.com/hyperfollow/lom8/prilike 

▬ ▬ ▬ 

BkaoBorna 

BkaoBorna je originalno Borna Vajdić koji se zaljubio u drum'n'bass prvim izlazkom u Močvaru 2010. godine. Od tada je d'n'b aktivan povremeno sve dok nije otkrio da zapravo može plesati uz vatrene rekvizite kao Quis_ignis. Uz to što se bavi vatrom, magijom i light show-om, oslobodio je dušu uz d'n'b. Nakon nekog vremena je krenuo mixat te su se njemu i drugima svidjele njegove ideje. Voli pisati tekstove i zna uletiti bendu TerorTerarij s vokalima, pa se odlučio ozbiljnije baviti glazbom. Uz to što doma na terasi radi evente kao “Penthousednb” ima i portabilni DJ setup pa mixa posvuda od centra Zagreba, ludih lokacija i Jarun skate parka kako bi širio ljubav prema d'n'b. Od službenih nastupa kao DJ (uz njegov light show) broji Pločnik, Fer SFeraKon, Glazbenu kuću i Glazbena kuća bar. 

▬ ▬ ▬ 

Fris (Hype Division)

Mladi dečko sa zagrebačkog Jaruna, prisutan na DJ sceni od 2018. Drum'n'bass avanturu je započeo na bivšem Bass Experience-u. Nakon toga se prepustio u trap vode gdje trenutno vodi svoju Hype Division organizaciju, ali i dalje gaji veliku ljubav prema bass glazbi. 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 

- 5,50 € u pretprodaji 
- 7,00 € na ulazu u klub 
- 4,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER