DROP "1st Anniversary" w/ Euphorics & Edge MC, Minimalist, Ela b2b - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
DROP "1st Anniversary" w/ Euphorics & Edge MC, Minimalist, Ela b2b
Datum 4. 2. 2023
POČETAK 23:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Prije nepunih godinu dana, počela je ova bassovita priča po imenu DROP. Tada smo po prvi puta u rasprodanom klubu Dva Osam plesali na ritmove drum'n'bass-a, dubstep-a i grime-a. U međuvremenu smo održali još 3 spektakularna partya i do sada smo ugostili sveukupno 12 DJ-ica i DJ-a, te 3 MC-a. Krajem 2022. godine se resident postavi priključila i mlada drum'n'bass DJ-ica Ela koju ste imali priliku čuti na posljednjem izdanju DROP-a u studenom 2022. 

Za prvu godišnjicu DROP-a koja će se održati u subotu, 4.2.2023., pripremili smo vam pravu drum'n'bass poslasticu s nekim od najjačih regionalnih imena. Iz Srbije nam dolaze Euphorics i Edge MC, dok nam iz Osijeka stiže Minimalist. Večer će otvoriti Exeqtor iz Pakraca i Fris iz Zagreba, a tu su naravno i naši residenti Ela i DMT u back2back izdanju. 

Line-up: 
EUPHORICS & EDGE MC 
MINIMALIST 
ELA b2b DMT 
FRIS 
EXEQTOR 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 

- 8,00 € u pretprodaji 
- 10,00 € na ulazu u klub 
- 6,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

▬ ▬ ▬ 

EUPHORICS 

Euphorics je srpski drum'n'bass DJ i producent koji je prisutan na sceni više od 15 godina. Poznat je po euforičnom liquid zvuku, te pozitivnim vibracijama koje emitira kroz svoju glazbu. Svoje prvo službeno izdanje izbacio je 2010. godine, a u međuvremenu je sa svojim pjesmama postigao zavidne rezultate na domaćim i međunarodnim top listama. Dijelio je stage s drum'n'bass velikanima kao što su Roni Size i LTJ Bukem, a njegove pjesme puštaju se diljem svijeta. 

▬ ▬ ▬ 

EDGE MC 

Edge MC je multitalentirani vokalist iz Srbije. Uz to što je vrhunski MC, Edge je također i nagrađivani fotograf i dizajner. Kad u ruci nema mikrofon ili fotoaparat, onda je vjerojatno obučen u kostim Batmana ili nekog lika iz Ratova Zvijezda. Također, nema namjeru da ikad obrije bradu. :) 

▬ ▬ ▬ 

MINIMALIST 

Sandro Pataki, poznatiji kao Minimalist, je drum'n'bass producent i DJ iz Osijeka. Svoju karijeru započeo je 2018. godine, a u međuvremenu je skupio preko 50 nastupa diljem Hrvatske i regije. Za svoje energične nastupe, 2019. godine bio je i nagrađen Ambassador nagradom za najboljeg Bass DJ-a u Hrvatskoj. U posljednjih 5 godina, izbacio je brojna izdanja za međunarodne izdavačke kuće kao što su Deeper DNB, DnB Database, Intoxicated Thoughts i Bannana Bass Music. Sredinom 2019. godine je pokrenuo udrugu "Koturaljke", kojem je cilj promovirati mlade i manje poznate domaće i strane drum'n'bass talente. 

▬ ▬ ▬ 

ELA 

Privatno Anđela, a poslovno Ela, ex. Asphyxia, cura je iz Zagreba Drum and bass sluša od 2005., a DJ-anja se ozbiljno uhvatila nedavno, pri završenju preddiplomskog studija. Do sada svirala je u Zagrebu, Bjelovaru i Virovitici. Prva ljubav joj je bio liquid, no kasnije mijenja tempo na dark dnb i neuro. U studenom 2022. postaje resident DJ-ica na DROP eventima. 

▬ ▬ ▬ 

DMT 

DMT je DJ i promotor iz Zagreba koji se na scenu prvi puta pojavio 1999. godine kao urednik i voditelj radijske emisije Ruff Beats Rap Show koja je bila posvećena hip-hop glazbi i kulturi. Ubrzo kupuje prve gramofone i ostvaruje prve klupske i festivalske nastupe. Pet godina kasnije odlazi u Los Angeles gdje je diplomirao TV produkciju. Nakon studija se vraća u rodni grad gdje počinje sudjelovati u organizaciji brojnih partya kao što su Chew the Fat! Croatia, Black Light, Electric Avenue i Tuborg Open Fair. Nastupao je u brojnim klubovima i festivalima diljem Europe i SAD-a, a pozornicu je dijelio s velikanima kao što su Method Man & Redman, Goldie, Sigma i mnogi drugi. Nakon par godina izbivanja sa scene, u posljednje vrijeme ga najčešće možete čuti kako s Groove Playazima pušta stari hip-hop na Rapper's Delight u zagrebačkom Pločniku, a početkom 2022. pokrenuo je i novi program naziva DROP, posvećen raznim žanrovima bass glazbe (dubstep, grime i drum'n'bass). 

▬ ▬ ▬ 

FRIS 

Mladi dečko sa zagrebačkog Jaruna, prisutan na DJ sceni od 2018. Drum'n'bass avanturu je započeo na bivšem Bass Experience-u. Nakon toga se prepustio u trap vode gdje trenutno vodi svoju Hype Division organizaciju, ali i dalje gaji veliku ljubav prema bass glazbi. 

▬ ▬ ▬ 

EXEQTOR 

Antonio Šubert, poznatiji kao Exeqtor, je drum'n'bass DJ i producent u usponu iz Pakraca, koji također producira i hard dance, većinom hardstyle. Drum'n'bass je otkrio 2011. godine kada je prvotno slušao dubstep, no s produciranjem započinje 2013. Od 2019. imao je nekoliko nastupa u Hrvatskoj i Sloveniji. Exeqtor nastoji unijeti jedinstven zvuk na scenu i ima za cilj stvoriti glazbu koja će očarati i energizirati publiku. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER