Closing party nagrade Ambasador w/ Herzel, Carnero - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Closing party nagrade Ambasador w/ Herzel, Carnero
Datum 9. 12. 2022
POČETAK 22:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Makedonski meštar elektroničke glazbe stiže na Closing party nagrade Ambasador 

Nagrada Ambasador po prvi put se održava kroz dva dana, a closing party je u klubu Dva Osam

Pred nama je šesto izdanje Ambasadora elektroničke glazbe, krovne manifestacije koja okuplja čitavu industriju na jednom mjestu. Nagrada Ambasador će se održati kroz dva dana. Dodjela samih nagrada je 8. prosinca u zagrebačkom Boogaloou. Program se nastavlja i 9. prosinca od 16 do 19 sati s tri edukativna panela u Pločniku, a točka na i ovogodišnjeg Ambasadora će biti closing party u Dva Osam s makedonskim DJ-em Herzelom

▬ ▬ ▬ 

Herzel (Terapija.mk, DJ set) 

Aleksandar Grozdanovski poznatiji kao Herzel, prisutan je na svjetskoj elektroničkoj sceni više od desetljeća. Svoju karijeru je započeo kao fotograf i vizualni umjetnik s diplomom iz umjetnosti i primijenjene fotografije. Od ranih godina, Herzel je bio zainteresiran za razne grane umjetnosti. Od stripova preko znanstvene fantastike, do fotografije i filmova pa naposljetku i glazbe s kojom se bavi do današnjeg dana. Njegov zvuk se može opisati kao fuzija raznih žanrova jer se u njegovim setovima i trakama mogu čuti elementi post punka, synthwavea, ebm-a, industriala, indie electronica, housea i techna. Prve EP-jeve je objavio još 2012. godine za Dubwax, a svoj posljednji singl “Bitter Tears” je izašao 2022. na Massimiliano Pagliarovom Funnuvojere Records

Njegovo prvo solo vinilno izdanje “Shades” EP s remiksima Palms Traxa izašlo je na labelu Johna Talabota, Hivern Discs izašao je u veljači 2015. Pjesma "Devoid" pojavila se na kultnom "Future Sound Of Jazz Vol 14" putem Compost Recordsa. Njegove su produkcije bile na CD-u Watergate Mix20 Matthiasa Meyera i Svena Vätha In The Mix - The Sound Of The 20th Season. Aleksandar je redovit gost Parallel showcasea i najzloglasnijih berlinskih klubova kao što su: Tresor, Griessmuehle, About Blank, Sisyphos, Ipse & Salon Zur Wilde Renate. 

2019. je radio kao urednik za makedonski Telekom Electronic Beats i uvršten je u samu knjigu “20 Years of Electronic Beats”. Trenutno vodi etiketu koja se bavi ekskluzivno s vinil pločama zvanu Bran, koja ima ideju da utilizira makedonski jazz, funk i pop iz 70-ih, 80-ih i 90-ih u kontekstu elektroničke glazbe. 2020. pokreće nešto eksperimentalni i apstraktniji alijas HRZL pod kojim je objavio album "Subtopia".  

Herzelov zvuk, hrvatska publika je imala priliku čuti na Dimensionsu i Love International festivalu. 

▬ ▬ ▬ 

Carnero 

Vodičanin sa zagrebačkom adresom član je Metz Attack kolektiva na čiji zvuk su najviše utjecali festivali u Gardenu u Tisnome, a posebno Dekmantel Selectors i Love International, na kojem je imao i imati ce priliku zasvirati. Rezident zagrebačkog kluba Masters sa svojim je kolektivom imao priliku ugostiti i mnoge strane artiste kao što su Job Sifre, Max Abysmal, Anatolian Weapons, Spekki Webu, Alexis Le Tan, Konduku, Woody92, Mary Lake i mnogi drugi. 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 
- 60 kn u pretprodaji 
- 80 kn na ulazu u klub 
- 40 kn za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER