FAKAT fajn - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
FAKAT fajn
Datum 3. 12. 2022
POČETAK 23:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

FAKAT fajn je klupski program sa sjedištem u Zagrebu i drago nam je što možemo najaviti prvi event pod vodstvom ove organizacije i u naših četiri zida. 

Lineup / Timetable

23:00 - 01:00 - Luka Chin 
01:00 - 03:00 - VSNA G 
03:00 - end - Lipi + b2b 

Karlo Lipkovac aka Lipi zagrebački je DJ i osnivač dotičnog klupskog programa. Disko, funk, house, elektro, break beat, tech house i tehno su note koje možemo očekivati, ali obzirom na širok glazbeni spektar, nikad se ne zna čime će nas rasplesati. Osim nastupa po zagrebačkim klubovima i lokalima, u zadnje vrijeme smo ga mogli uloviti i s njime zaplesati u Ljubljani, Rovinju, LMF festivalu, ali i slušati u eteru Radia 808 u sklopu Sicko Diska. 

Marko Lukačin aka Luka Chin, zagrebački je producent/DJ prepoznatljiv po svom disco, funk, minimal, deep, tech, micro houseu. Luka Chin je do sad izdao 3 EP izdanja za hrvatski label Dobar House, a priliku slušati ga imali smo u Matersu, Aquariusu, Brewbitesu, isto tako i na radiju Xica Play i Radio 101. 

Vesna Grandes, inace rezidentica Enter the Groovea i instruktorica plesa koja se uz plesačku karijeru, odlučila okušati i u ulozi DJ-ice, već je dokazala kako je to bio logičan slijed jer bez dobre glazbe nema ni dobrog plesa. Pocevši u Londonu na gramofonima pod prstima i house glazbom u kojoj je još od 1998. godine, sada dolazi na Jabukovac 28 pokazati kako se kvalitetno isplesati i zakoračiti u nešto dublje kad VSNA G zavrti! 

Osim odlične ekipe za DJ pultom, za Vas smo pripremili i nagrade. 

Na samom ulazu u klub, svatko će dobiti broj koji ćemo kasnije izvlačiti u sklopu tombole. Izvlačenje dobitnika je u 01:30, a rezervacije i popis vrijede do 01:00. Dođi na vrijeme da ne izgubiš svoj stol ili free upad, kao i naravno… moguću nagradu iz tombole.

Powered by Kanbal Royal Family --> https://linktr.ee/kanbalroyalfamily 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 

- 30 kn u pretprodaji 
- 40 kn do ponoći, na ulazu u klub 
- 50 kn od ponoći, na ulazu u klub 
- 20 kn za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub 

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER