Healing Sounds w/ PEZNT, Arsen Pavešić a.k.a. Element 33 - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Healing Sounds w/ PEZNT, Arsen Pavešić a.k.a. Element 33
Datum 11. 12. 2021
POČETAK 19:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Domaća elektronička scene okupila se u inicijativi prikupljanja pomoći žrtvama potresa koji pogađaju našu zemlju u posljednjih godinu dana. Na inicijativu Nenada Barića i Jana Kinčla kao pokretača inicijative, domaći producenti okupili su se, priloživši svoje radove okupljene na kompilaciji prigodnog naziva: Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project.

Kompilacije je u digitalnom obliku objavljena na prvu godišnjicu zagrebačkog potresa, nedugo zatim uslijedio je i prvi dio vinilnog izdanja, a tokom 2022. očekuje se i drugi.

Više informacija o ovom ostvarenju pronađi na stranicama izdavača (PDV)-> https://www.pozitivanritam.hr/novosti/healing-sounds-dobrotvorna-kompilacija-domace-elektronicke-scene-za-zrtve-potresa

U seriji Healing Sounds događanja, za pultom će se pojaviti producenti s kompilacije.

U prvom izdanju dolazi nam PEZNT, trenutno među najaktivnijim predstavnicima domaće elektroničke scene, sa konstantno prisutnim pjesmama i remixevima na svjetskim top ljestvicama, uz još uvijek aktualan album 'Paid In Full'.

Uz PEZNT dolazi i Arsen Pavešić aka Element 33. Arsen je dugogodišnji ljubitelj elektronike, na prvoj crti od ranih dana. Porijeklom iz Rijeke, godinama je nastupao kao DJ pod imenom Arszenik, mnogi ga se sjećaju i kao voditelja kluba Sirup, a od nedavno se okusio i u vlastitoj produkciji, kao Element 33.

Ulaz je moguć samo uz predočenje COVID19 propusnice.
Broj ulaznica ograničen je poradi kapaciteta, zainteresiranima predlažemo da ih osiguraju u pretprodaji. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER