Dark Side by Tomi Phantasma na prvi rođendan kluba Dva Osam - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Dark Side by Tomi Phantasma na prvi rođendan kluba Dva Osam
Datum 10. 12. 2022
POČETAK 22:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Prošlo je točno godinu dana od otvorenja kluba Dva Osam! Na samu godišnjicu otvorenja, u subotu,  10.12.2022., održati će se novi Dark Side party by Tomi Phantasma s kojim je Dva Osam i otvorio svoja vrata 10.12.2021. U godinu dana je nova ekipa dokazala da misli ozbiljno i održala obećanje da će zadržati stare jabučarske programe, a pored toga uvela još mnoštvo novih raznovrsnih programa kojih je u godinu dana bilo dvjestotinjak! 

Dark Side je program koji se godinama održavao u kultnom darkerskom zagrebačkom klubu Jabuka  pod vodstvom najpoznatijeg hrvatskog alter DJ-a Tomija Phantasme.  Program se temelji na staroj darkerskoj "jabučarskoj" set listi počevši od Dark Dancea, prvog dark partyija na ovim prostorima koji je sa svojim radom počeo 1983. i na koji je dolazio i sam Tomi. Mnoga od tih glazbenih imena koja su se tada puštala u Jabuci je u zlatnim osamdesetima baš Jabuka isfurala na na našoj sceni. Tu tradiciju je kasnije nastavio Tomi na svojim partyjima od kojih je jedan od i Dark Side. 

Pošto se radi o slavljeničkom partyju program će biti "the best of Dark Side party" tj. stara jabučarska set lista, a pošto je retro opet in, smo i mi opet in! Tomi će tako puštat jabučarske hitove koji su se puštali od 1983. do samog zatvaranja GK Jabuke s okosnicom na zlatne darkerske osamdesete pa ćemo tancati uz Bauhaus, Joy Division, The Cure, The Sisters Of Mercy, Killing Joke, Virgin Prunes, Christian Death, The Mission, Clan Of Xymox, The Cramps, Pixies, Jesus And The Mary Chain, The Smiths, Violent Femmes, Nicka Cavea, Siouxsie & The Banshees, Alien Sex Fiend, Love & Rockets, Mizar, Laibach, Gang Of Four, EKV, DAF, Nitzer Ebb, Front 242, Borghesiu, Die Krupps, Nine Inch Nails, Ministry, OMD, New Order, Simple Minds, Soft Cell, Ultravox, Depeche Mode, Human League, Visage, Tears For Fears, David Bowiea, Iggy Popa, The Cult, Ramones, The Godfathers, Placebo, Heroes Del Silencio, Editors, She Past Away, Libanon Hanover, She Wants Revenge, Covenant, London After Midnight, Rosetu Stone, Diva Destruction, Interpol, ... 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 

- 30 kn u pretprodaji 
- 40 kn na ulazu u klub 
- 20 kn za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER