Bamwise - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Bamwise
Datum 3. 11. 2022
POČETAK 21:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Bamwise je šesteročani bend iz Zagreba, kolaboracija petero glazbenika i VJ umjetnice koje je spojila zajednička ljubav prema elektroničkom dubu. Oni u svom radu kombiniraju tri synthesizera, bubanj, bas, gitaru, vokale, jako puno efekata i video projekcije a sve oko ideje da inspiriraju ljude da samostalno i odgovorno slušaju, razmišljaju i djeluju u svom životu. 

Bamwise kombiniraju "sintetičke" i "akustičke" elemente u jedan sirov i energičan zvuk, sa naglaskom na ritam i bas kao osnovne elemente originalne dub reggae glazbe. Iako je njihova glazba inspirirana jamajkanskim dub i reggae glazbenicima, njihov je zvuk veoma svjež i moderan upravo kroz kombinaciju raznih elemenata suvremene elektroničke glazbe, slijedi trendove engleske i francuske dub produkcije, ali uz vlastiti pogled na underground bass glazbu. 

Sredinom 2017. objavili su svoj dugoočekivani album prvijenac “Soundproof” za hrvatski PDV Records, dok trenutno u studiju spremaju nove materijale. Dosad su nastupili na festivalima poput Outlook, Seasplash, Fusion, Riding Higher, Terraneo i mnogim drugim, imali turneje u Njemačkoj, Italiji, Švicarskoj, Španjolskoj, Češkoj, Austriji, Sloveniji, Bosni, Srbiji i naravno diljem Hrvatske. 

Bamwise su: Katrin Novaković (video projekcije), Andrija Santro (synthesizer i vokal), Matija Santro (bubnjevi), Robert Martinović (zvuk i efekti), Igor Ivanković (bas) i Marko Pinjuh (gitara). 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 
- 40 kn u pretprodaji 
- 50 kn na ulazu u klub 
- 30 kn za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER