DROP w/ Youphoria, Babilonska, Ela, Shulah & DMT - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
DROP w/ Youphoria, Babilonska, Ela, Shulah & DMT
Datum 19. 11. 2022
POČETAK 22:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Za 4. izdanje DROP-a pripremili smo pravu drum'n'bass poslasticu na kojem će glavnu riječ voditi djevojke. U goste nam izravno iz Beča stiže Youphoria, jedna od najtraženijih drum'n'bass DJ-ica današnjice, te domaće ženske snage Babilonska i Ela, ex. Asphyxia. A za ove tri prekrasne mlade dame, zagrijat će vas novozelandski povratnik Shulah i naš rezident DMT. Očekujte puno drum'n'bass-a u svim mogućim oblicima! ;) 

▬ ▬ ▬ 

Youphoria je mlada austrijska drum'n'bass DJ-ica iz Beča. Uz mjesečnu rezidenciju na The Hive eventima koji se održavaju u nagrađivanom noćnom klubu Flex, u posljednjih je nekoliko godina skupila popriličan broj međunarodnih nastupa diljem Europe (Nizozemska, Slovačka, Češka, Njemačka, UK...). Nastup u klubu Dva Osam bit će joj premijerni nastup u Hrvatskoj. U svoje setove pokušava ubaciti što više različith podžanrova drum'n'bass-a, pa tokom njezinih nastupa možete čuti sve od techy dancefloor drum'n'bass-a do neurofunka. Youphoria je trenutno u fazi pripremanja autorskih pjesama, a u tome joj uvelike pomažu audio produkcijska predavanja koje pohađa na univerzitetu. Imala je zadovoljstvo dijeliti pozornicu s velikanima drum'n'bass scene kao što su Dimension, Sub Focus, Pendulum, A.M.C, Hedex, Grafix, Metrik, Maduk i mnogi drugi. 

--> https://soundcloud.com/youphoriadnb 

▬ ▬ ▬ 

Babilonska je obožavateljica svega od čudnovatih jazzera, preko hip hop ritmova, do rifovlja iz najdubljeg grotla pakla. U klupskom kontekstu uživa miješati raznolike žanrove uz naglasak na teški bas i razigrane perkusije, s dozom etno prizvuka i drame. Proteklih 8 godina redovito je DJ-ala mjuzu po zagrebačkom nadzemlju i podzemlju te domaćim ljetnim festivalima. U KSET-u je pokrenula ZEZ Festival koji predstavlja eksperimentalnu glazbu i sound art, a s ekipom je dio klupskog programa Subtilno posvećenog drum'n'bassu, footworku i jungleu. Krajem 2021. je nastupila na Boiler Room večeri u Attacku. 

--> https://soundcloud.com/subtilno/subkast-01-babilonska 
--> https://soundcloud.com/voltazg/babilonska-subtilno?in=voltazg/sets/volta-x-subtilno-stream-dec-19 

▬ ▬ ▬ 

Privatno Anđela, a poslovno Ela, ex. Asphyxia, cura je iz Zagreba. Drum and bass sluša od 2005., a DJ-anja se ozbiljno uhvatila nedavno, pri završenju preddiplomskog studija. Do sada svirala je u Bjelovaru i Virovitici. Prva ljubav joj je bio liquid, no kasnije mijenja tempo na dark dnb i neuro, koji će puštati, po prvi puta u rodnom gradu. 

--> https://www.mixcloud.com/BassCouture/guest-mix-s1e1-bass-couture-presents-asphyxia 

▬ ▬ ▬ 

Shulah je DJ iz Zaprešića, član Zazoo Soundsystema i suosnivač Sounds of Space partya. Veliki je obožavatelj raznih glazbenih žanrova od house-a i techna do reggaea i duba, a ovom prilikom će nas počastiti jungle i liquid drum'n'bass setom. 

▬ ▬ ▬ 

DMT je DJ i promotor iz Zagreba koji se na scenu prvi puta pojavio 1999. godine kao urednik i voditelj radijske emisije Ruff Beats Rap Show koja je bila posvećena hip-hop glazbi i kulturi. Ubrzo kupuje prve gramofone i ostvaruje prve klupske i festivalske nastupe. Pet godina kasnije odlazi u Los Angeles gdje je diplomirao TV produkciju. Nakon studija se vraća u rodni grad gdje počinje sudjelovati u organizaciji brojnih partya kao što su Chew the Fat! Croatia, Black Light, Electric Avenue i Tuborg Open Fair. Nastupao je u brojnim klubovima i festivalima diljem Europe i SAD-a, a pozornicu je dijelio s velikanima kao što su Method Man & Redman, Goldie, Sigma i mnogi drugi. Nakon par godina izbivanja sa scene, u posljednje vrijeme ga najčešće možete čuti kako s Groove Playazima pušta stari hip-hop na Rapper's Delight u zagrebačkom Pločniku, a početkom 2022. pokrenuo je i novi program naziva Drop, posvećen raznim žanrovima bass glazbe (dubstep, grime i drum'n'bass). 

--> https://soundcloud.com/djdmt 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 
- 40 kn u pretprodaji 
- 60 kn na ulazu u klub 
- 30 kn za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER