Otvorenje jesenske sezone uz heavy rock junake Stonebride - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Otvorenje jesenske sezone uz heavy rock junake Stonebride
Datum 15. 9. 2022
POČETAK 21:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Nakon više od dvije i pol godine od zadnjeg im zagrebačkog (klupskog) koncerta na pozornicu kluba Dva Osam popeti će se domaći teškaši, "svjetsko, a naše" reputacije sastav Stonebride

Stari znanci i uzdanici underground rock scene već skoro 17 godina kale svoj izričaj bez kompromisa. Potkovani luđačkim entuzijazmom, postojanošću te enormnom ljubavlju prema glazbi u svim njenim (pod)oblicima. Povremeno izdaju i nosač(e) zvuka kao fizički dokaz svog djelovanja. Ovog su ljeta opako prangijali po festivalima (Lovestock, Bear Stone, Vlajternativa). Stoga, red je došao i na vaše receptore. Bend će s posebnim zadovoljstvom otvoriti jesensku programsku šemu kluba na Jabukovcu. Zagrebačku publiku čeka još jedno nezaboravno sonično putovanje u režiji Stonebridea. 

Novi album je u pripremi, moral je na visini, ulaznice su limitirane! 

▬ ▬ ▬ 

DJ Babilonska 

Babilonska je obožavateljica svega od čudnovatih jazzera, preko hip hop ritmova, do rifovlja iz najdubljeg grotla pakla. Ovom prilikom puštat će svoju najdražu selekciju psihodelije i teških rifova suvremenih bendova, kao i onih iz 70-ih godina prošlog stoljeća. 

--> https://soundcloud.com/wingsforshtuka-1 

▬ ▬ ▬  

Cijena ulaznice: 45 kn u pretprodaji, 60 kn na ulazu u klub. Za studente, uz predočenje X-ice, cijena na ulazu je 30 kn. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER