MF DOOM Gallery - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
MF DOOM Gallery
Datum 24. 6. 2022
POČETAK 16:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

MF DOOM Gallery 
(pop up art sale // vinyl sale // BBQ  // live raps) 

Musical vibrations hosted by Mr. Dirty Hairy & DJ Noki Nole 

Special Guests: Tibor, Noti Limun, Avangarda (open mic) 

Art by Noti Limun // Cimet // Travis 

▬ ▬ ▬ 

Mr. Dirty Hairy i Tibor kuratori su ovog pop up art sale eventa gdje će okupiti umjetnike i glazbenike da bi počast odali radu i djelu MF DOOM-a

U petak, 24.6. od 16:00 do 22:00 preuzimamo terasu kluba Dva Osam gdje možete vidjeti i kupiti rijetke i ekskluzivne primjerke umjetničkih djela izlagača Cimeta, Noti Limuna i Travisa, a najkvalitetnija imena TDKM-a poput Tibora, Noti Limuna i Avangarde će izvesti poseban ekskluzivni nastup striktno preko MF Doom produkcije. 

Također, ljubitelji vinila, producenti, diggeri i fanovi - moći ćete kupiti nove i rabljene ploče. 

Roštilj / BBQ / eats and beats. 

▬ ▬ ▬ 

Travis 

Pozdrav! Ja sam Travis, graffiti writer rođen u Zagrebu. 

Graffitima sam se počeo baviti 2007 godine kada sam počeo otkrivati hip hop kulturu preko starijih frendova sa kvarta. Njihovo međusobno razmjenjivanje skica, glazbe, boja i stavova me je inspiriralo da pokušam ostaviti svoj trag u kulturi koja me je učinila osobom kakvom sam danas. Hip hop je veliki dio mog života i pokušavam ga na bilo koji način ukomponirati u sve što radim. 

▬ ▬ ▬ 

Cimet 

Sa preseljenjem u novi kvart upoznajem dečke koji su crtali grafite, tada sam bio 6. razred osnovne škole te kroz nekoliko druženja sa istima primjećujem da mi se grafiti počinju sviđati i od tada kreće moja ljubav prema grafitima. 

U to vrijeme jedino legalno mjesto za crtanje bio je rotor koji je u svoje vrijeme bio i tzv Hall of Fame na koji si dolazio crtati u koliko si bio siguran da imaš neku kvalitetu u svojim radovima. Imajući u vidu da sam tada bio početnik rotor mi je služio kao inspiracija kako bi bolje razvio svoje vještine te stil svojih slova digao na neki novi I kvalitetniji nivo. 

U samom početku je bilo nekoliko imena koja sam koristio kao svoje umjetničko ime te do trenutnog imena sam došao tek nakon nekoliko godina crtanja i od tada se koristim sa imenom mister C! 

▬ ▬ ▬ 

Noti Limun 

Rođen u Mostaru 1996. godine, Limun je grafički dizajner koji je diplomirao na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Bavi se street artom pod imenom Limun, a trenutno radi s mješovitim medijima. Takoder repa prilično dobro. 

▬ ▬ ▬ 

Na gramofonima: 

Mr. Dirty Hairy 

DJ Noki Nole 

▬ ▬ ▬ 

Ulaz slobodan

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER