Dimensions Festival 2022 Zagreb Launch Party w/ Borut Cvajner, DJ Evan - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Dimensions Festival 2022 Zagreb Launch Party w/ Borut Cvajner, DJ Evan
Datum 25. 6. 2022
POČETAK 23:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Dimensions Festival 2022 Zagreb Launch Party 
w/ Borut Cvajner (Vakum), DJ Evan (Forbidden Dance) 

Povodom tradicionalnog launch partija za Dimensions Festival 2022., u DVA OSAM premijerno nam dolaze 2 DJ-a, i vlasnika izdavačih etiketa, koji nastupaju na ovogodišnjem festivalu. 

Zajedničko im je: da su iz Istre, da sviraju s gramofonskih ploča, i da su vlasnici svako svog record labela, Borut iz Pule vodi Vakum, a Evan iz Rovinja Forbidden Dance

Odlična prilika za pridružiti im se kao podrška na danceflooru, zagrijavajući se za dugo, toplo, festivalsko ljeto pred nama. 

Tokom launch partija svi posjetitelji imati će priliku osvojiti 2 x besplatne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala. Da bi sudjelovali u nagradnoj igri, potrebno je nazočiti ovom događanju. 

▬ ▬ ▬ 

BORUT CVAJNER (Vakum)

DJ i istinski kolekcionar vinila, Borut Cvajner je srcem nošen ljubitelj glazbe kojeg je glazba odvela daleko izvan granica Hrvatske. Osnivač je klubskih večeri AME i Sozial te suosnivač vinyl etikete Vakum Records. Publiku je od samog početka zaintrigirao zanimljivom selekcijom i svježim načinom miksanja, a posljednjih nekoliko godina, nekoliko je puta nastupao u kultnom berlinskom Tresoru, kao i u većini klubova, i na većini velikih festivala u regiji.

▬ ▬ ▬ 

DJ EVAN (FORBIDDEN DANCE) 

From throwing parties at his hometown and spinning records on the local scene to organizing high-capacity nights in Zagreb and sharing the decks in Slovenia and Serbia. Evan has been doing DJing for more than 20 years and during this time he has managed to subtly put a mark on every corner of the regional house and techno scene. The irony of his somewhat mysterious and reserved feel is a vast sea of records covering a broad range of sound from disco-infused jams to deep sonics. On the flip side, he's one of the founding members of the Legalize Lambada story, the well-known Vakum Records, and the recently established Forbidden Dance Records. 

▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 40 kn u pretprodaji, 50 kn na ulazu u klub. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER