Vostok, The Hahas and The Blablas - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Vostok, The Hahas and The Blablas
Datum 2. 6. 2022
POČETAK 21:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Dobar Đir predstavlja: 
Vostok 
The Hahas and The Blablas 

▬ ▬ ▬ 

Vostok je zagrebački alt rock bend. Čine ga Marin Horvat na bas gitari, Marin Đaković na bubnjevima te Egon Rešetar na gitari i vokalu. Bend je nastao 2020. godine, a u 6. mjesecu 2021. godine izdaju svoj prvi album naziva "1961."

Ime benda nadjenuto je po letjelici koja je odvela prvog čovjeka u svemir, a 1961. je upravo i godina u kojoj se to odvilo. Stilski, glazba koju rade je mješavina psihodeličnog i eksperimentalnog, a opet čvrstog i egzaktnog rocka, dok su tekstovi isključivo na hrvatskom jeziku. Ekipa trenutno radi novi album u maloj garaži na Donjim Sveticama. 

Do sada, Vostok ste mogli vidjeti i čuti u Čakovcu na 3ff festivalu, u KSET-u, Močvari i Melinu, a uskoro i u klubu Dva Osam! 

▬ ▬ ▬ 

The Hahas and The Blablas 
(new wave/devocore/egg pop-punk, Zagreb) 

The Hahas and The Blablas nova je zagrebačka četvorka koja svira razigrani new wave po uzoru na američku školu, a to znači nešto više dura nego mola, plesni mid tempo do brzi ritmovi, filozofsko-šaljivi tekstovi i propitivanje smisla života. Protagonisti njihovih tekstova su, između ostalih, Andy Kaufman, Debbie Harry, Daniel kojemu su ukrali pjesmu, obitelj štakora kojima iznajmljuju stan, prijatelj koji je na prodaju itd. 

▬ ▬ ▬ 

After party by DJ Frisko! 

Cijena ulaznice: 30 kn u pretprodaji, 40 kn na ulazu u klub, 30 kn na ulazu u klub uz predočenje X-ice.

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER