Odd Boys, Slick Stings - Dva Osam
KUPI ULAZNICE
DETALJI DOGAĐAJA
Odd Boys, Slick Stings
Datum 27. 5. 2022
POČETAK 20:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Garage Rock & Punk Show w/ Odd Boys & Slick Stings 

Odd Boys je furiozni garage punk kvartet iz Praga. Inspirirani su velikanima glasnog i divljeg zvuka kao što su Radio Birdman, Saints, Husker Du, New Bomb Turks, Stooges, Buzzcocks, Briefs i Hellacopters. Okupio ih je prošle godine Karel Havlíček Borovský iz raznih bendova koji su dugi niz godina bili aktivni u poznatim bendovima s češke i poljske garage scene. 

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Nakon niza godina, članovi ponovno oformljenog benda Slick Stings, Matko (My Buddy Moose), Pero (ex-Shoot me Wendy), Mislav i Žalac (Erotic Biljan & His Heretics), odlučili su snimiti materijal koji godinama čeka u žicama i opnama, a prije toga, šta je bolje nego provjeriti kako taj materijal zvuči uživo. Stoga će na pozornici kluba DVA OSAM, kao podršku svojim češkim prijateljima, odsvirati pjesme za album koje se mogu opisati kao presjek utjecaja od ranog rocknrolla, undergrounda, amerikane, psihodelije, indie i garažnog roka. 

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Vrata: 20:00 
Slick Stings: 20:45 - 21:30 
Odd Boys: 21:45 - 22:30

Cijena ulaznice: 40 kn u pretprodaji, 50 kn na ulazu u klub. Ulaznice vrijede i za Art & Strategy party koji slijedi odmah nakon ovog koncerta. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER