Šajzerbiterlemon, Panda Rhei - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Šajzerbiterlemon, Panda Rhei
Datum 26. 5. 2022
POČETAK 20:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Geenger Records i DVA OSAM priređuju večer žive rock glazbe sa žešće strane audio-vizualnog spektra. S nama su beogradski Šajzerbiterlemon i zagrebački Panda Rhei

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ 

Šajzerbiterlemon beogradski je garažni pank trio, osnovan 2014. godine. Samostalno objavljuju svoj debitantski EP 2017. godine, a u svibnju 2019. izlazi im prvi album "Iza naših zidova" za zagrebačkog nezavisnog izdavača Geenger Records. Svoj zvuk i nastup opisuju kao "besan, jasan i impulsivan”

Intenzivno su nastupali u regiji na značajnim festivalima kao što su EXIT i MENT, otvarali za imena poput Repetitora i Straight Mickey and the Boiz, a sudjelovali su i na “Hali gali” kompilaciji, albumu koji je okupio najperspektivnija nova imena na beogradskoj rock sceni. 

Poznati su i po mnoštvu atraktivnih i jedinstvenih video spotova. Kao bend koji neki regionalni novinari smatraju jednim od "lučonoša" nove srpske alternativne scene, Šajzerbiterlemon je obavezno štivo za svakog zaljubljenika u garažni zvuk. 

Novi album "Na dugačkim poljima" biti će objavljen 20. svibnja u suradnji Geenger Recordsa i Pop Depresije, a nastup u DVA OSAM njegova je zagrebačka koncertna promocija. 

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Iza imena Panda Rhei krije se zagrebački glazbenik Ivan Kolar. Ono što je prvotno zamišljen kao intiman kantautorski projekt, u kratkom je roku pretvoren u žanrovski raznovrstan i dinamičan glazbeni pothvat zahvaljujući suradnji s producentom Lukom Dabrom. U ožujku ove godine predstavio se s odličnim albumom "Save Your Souls You Fucking Monsters", na kojem donosi 10 nervoznih i melankoličnih, erotičnih i humorističnih, iskrenih i zavaravajućih pjesama. U Dva Osam će se predstaviti s pratećim bendom. 

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Prije, poslije i između bendova muziku primjerenu događaju odabire 6x6 (GNGR RECS). 

Cijena ulaznice: 50 kn u pretprodaji, 70 kn na ulazu u klub. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER