Ida Prester - Luda Remixes Release Party w/ Felver, Ilija Rudman, Time To Sleep - Dva Osam
DETALJI DOGAĐAJA
Ida Prester - Luda Remixes Release Party w/ Felver, Ilija Rudman, Time To Sleep
Datum 7. 5. 2022
POČETAK 22:00
MJESTO ODRŽAVANJA DVA OSAM

Ida Prester - Luda Remixes Release Party 
w/ Felver, Ilija Rudman, Time To Sleep 

Od samih početaka u Lollobrigidi, svojim nevjerojatnim optimizmom i pozitivnom energijom, Ida Prester već 18 godina romantičnim plesnim hitovima drma muzičku scenu, radijske postaje i festivalske pozornice. Zanemarujući kritike okoline, neopterećena i uvijek vjerna sebi, krenuvši u samostalne vode prije nekoliko godine, krenula je i njena transformacija iz buntovne punkerice u mirnije pop indietronica vode, zadržavši i dalje svoju specifičnu originalnost i dosljednost u nastupima i tekstovima. U suradnji s pocket palmom, 2020. godine izbacuje atmosferični pop-synth singl "Luda” kojim se publika odmah zarazila, te ga je Ida ubrzo prepustila domaćim producentima koji su napravili tri svoje verzije. 

U izdanju PDV-a EP "Luda Remixes", s originalnom pjesmom i još 3 nove verzije, "Luda (Ilija Rudman Remix)", "Luda (Time To Sleep Remix)", "Luda (Štef’s Dog Version)" dosutpan je na streaming platformama, a osim digitalnog formata napravljen je i lathe-cut 12" vinyl

Izvršni producent izdanja je doajen klupske scene Marijan Felver, koji otkriva pozadinu cijelog projekta: "Da dugo čekanje ne mora nužno biti loše, dokazuje novi Idin EP. Ideja da se promocija novog singla Luda napravi u neuobičajenom mjestu za takve prilike – noćnom klubu potaknula je razne ideje. Prva od njih bila su prikladna prateća izdanja, remixevi koje će napraviti prestižni domaći producenti. S Idom sam oko toga kliknuo na prvu, a izbor glazbenika koji će je postaviti na plesne podije nametnuo se sam od sebe. Emocija koju prepoznajem kod ljudi uvijek mi je bila najvažnija, a upravo to, osim u Idinom, nalazim u radu Ilije Rudmana, Karla Pavlovića (Time To Sleep) i Hrvoja Štefotića - Štefa. Bez obzira što je od ideje do objave EP-a s remiksevima prošlo dvije godine, sve se skupa nekako ipak dogodilo u pravom trenutku jer osim što je cijeli projekt spoj izvrsnih ljudi, sve je skupa sjajna najava nadolazećem Idinom albumu." 

Svojim upornim radom i strašću, Idine poletne plesne melodije i minimalizam u pjesmama, jezgroviti tekstovi i jedinstvena estetika napravili su od nje jednu od ikona domaće pop scene. 

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ 

Cijena ulaznice: 50 kn u pretprodaji, 60 kn na ulazu u klub. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER