Bablje ljeto garantira odličan završetak rujna i početak listopada! - Dva Osam
Bablje ljeto garantira odličan završetak rujna i početak listopada!

Klub DVA OSAM je otvorio svoja vrata i punim intenzitetom započeo svoju treću klupsku sezonu, a nadolazeći program nagovještava da će takav žestoki tempo potrajati. Već u četvrtak, 28. 9., dolazi nam afirmirani DJ i producent Mr. Dirty Hairy predstaviti svoj prvi dugosvirajući album “Pegs”, a u goste dolaze Trio No Lokal i DJ Noki Nole. Petak, 29. 9. je rezerviran za Hype Division na kojem će Fris i Vranes trap notama olakšati povratak u stvarnost nakon ljeta, a u subotu, 30. 9., Kiki slavi svojih prvih 38 godina za gramofonima. 

Prvi tjedan listopada započinjemo u četvrtak, 5. 10. besplatnim Filmskim večerima, nastavljamo u petak, 6. 10., gdje u prvom ovosezonskom DROP-u dame preuzimaju klub, a u glavnim ulogama pojavit će se 711, Anavi, niniva, Sora i Ela koje će probraonm selekcijom drumm'n'bassa protresti jabukovačko brdo. U subotu, 7. 10., očekuje nas cjelodnevno druženje u kojem spajamo dnevni šoping s noćnim trensanjem, Vaš.ar.t se udružuje s Tranceparentom

I dalje svakog tjedna na adresi Jabukovac 28 donosimo koncerte, cjelovečernje plesne programe, kao i besplatne filmske projekcije, a u nastavku slijedi detaljniji program za iduća dva tjedna. 

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER